SE OPP FOR SESONGAVSLUTNING !

Heisann!

 

For tiden har sesong 7 tatt en pause på TV 2 (tilbake på ubestemt tid).

Men sesongens avsluttende episode vil bli en to-timers spesial ! Så følg med videre, den amerikanske datoen er satt til 16. mai. Det avsløres også at dette er Prentiss sin aller siste opptreden i Criminal Minds. We will miss her <3


Criminal Minds Norway.

2 kommentarer

Aminda

27.04.2012 kl.13:58

Hei! :) Jeg leste noen innlegg her på bloggen din om at du har kronisk spiserørsbetennelse. Jeg har det samme og sliter veldig med det.. Leste at du skulle operere, så jeg lurer på om du ble bedre etter operasjonen og om du evt har fått annen behandling som har hjulpet? Jeg går på tabletter, men de hjelper desverre ikke..

Criminal Minds Norway

05.08.2012 kl.00:07

Aminda: Beklager for sen kommentar !

Nei, jeg fikk ikke bli operert fordi de mente det var bortkastet å gjøre et så omfattende inngrep når det ikke var sikkert at jeg ble bedre.

Har gått på masse tabletter, men det eneste som har funket i lengden for meg er Afipran - et kvalmestillende middel. Dette får du via resept.

Har ikke fått noen spesiell behandling som har hatt innvirkning på sykdommen, men det bidrar litt å passe på hva man spiser.

Kontakt meg gjerne på www.iannelies.blogg.no hvis du lurer på noe mer eller bare vil snakke. Er ikke lenger så veldig aktiv her ;)

Skriv en ny kommentar

hits